Nosaltres

Sobre ElMeuBus DX M12 TAD

La línia M12 TAD de ElMeuBus DX, que connecta Castellbell i el Vilar, Rellinars, Vacarisses i Terrassa està operada per l’empresa TGO DX, empresa del grup transports Direxis.

Amb 100 anys d’històriaTGO DX és una de les empreses deganes del transport a la península. Opera una xarxa de 225 km de servei regular a deu municipis del Vallès Occidental, el Bages, el Baix Llobregat, l’Anoia i el Barcelonès, i dona serveis discrecionals nacionals i internacionals, que superen els 93.000 serveis anuals. És una de les empreses que forma part del GrupTG DX.

Amb una flota de més de 75 vehicles i un equip professional d’un centenar de persones, TGO DX opera regularment als municipis d’Olesa de Montserrat, Terrassa, Bellaterra, Barcelona, Martorell, Abrera, Esparreguera, Rubí, Castellbisbal, El Papiol, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Sant Andreu de la Barca, Sant Joan Despí, Vacarisses, Viladecavalls, Ullastrell, Matadepera, Talamanca, Mura, Rellinars i Castellbell i el Vilar. A través d’una aposta constant per la innovació, l’empresa proporciona el màxim confort i seguretat als seus passatgers, a través d’un equip de professionals capacitat i d’una flota d’autobusos equipats amb tecnologia punta.